Opdrachten

Wat voor opdrachten kan Sirwan Raouf van u aannemen?

Er is veel mogelijk! Uw eigen ideeën, voorwerpen, wensen e.d. zijn op wat voor wijze dan ook vorm te geven. Uiteraard kan Sirwan Raouf in samenwerking met uzelf tot een voor u kunstzinnige en waardevolle oplossing komen.

Voorbeelden:

  • Wilt u in een gelimiteerde oplage een uniek kunstwerk laten ontwerpen en maken als relatiegeschenk om uw bedrijf te promoten? Tijdens een of meerdere gesprekken kan gezamenlijk een idee uitgewerkt worden.
  • U zoekt een passend geschenk voor een bijzondere gebeurtenis? Een jubileum, een uitreiking van een award, een bruiloft of andere gebeurtenis? In de galerie kan uiteraard een keuze gemaakt worden uit de bestaande collectie of kan in overleg een op de situatie aangepast kunstvoorwerp ontworpen en gemaakt worden.
  • U zelf of uw kind heeft iets bijzonders gemaakt? Wilt u dit in brons of een ander materiaal uit laten voeren? Ook dit is mogelijk! Met de door Sirwan gebruikte technieken zijn de kosten beperkt!
  • U bent zelf al bedreven in kunstzinnige vormgeving maar mist net de kennis en ervaring van die ene specifieke toepassing van materiaal of techniek? Sirwan Raouf kan u hierbij helpen en ondersteunen middels een op maat gemaakte training of privéles.

Creativiteit kent geen grenzen! Heeft u eigen specifieke wensen? Bespreek ze met Sirwan Raouf! Er is heel veel mogelijk, laat u niet door uzelf beperken! Door de veelheid aan opdrachten die reeds uitgevoerd zijn, de aanwezige materiaalkennis en contacten met medekunstenaars is er altijd wel een oplossing te vinden voor uw idee!